De slimme truc van waterflessen met logo dat niemand bespreekt

Help jij ook mee om de aarde ons stukje schoner te vervaardigen en te ontdoen van kunststof ? Via niet zo, heel wat niet zo eenmalige plastic waterflesjes te aankopen ! ( we gebruiken / consumeren 500.000 eenmalige plastic alleen al in Nederland ) Door ons Dopper met te schaffen help je daar absoluut bij.

Glas komt in de milieu voor mits lavaglas en is in welke gedaante weet in een steentijd aangewend vanwege gelijke toepassingen zodra vuursteen. De vroegste sporen met glasfabricage zijn te vinden in Egypte om 1500 v Chr, waar drinkglas ingeval glazuur op aardewerk is aangetroffen.

Bestelt u terwijl de voorraad ook niet toereikend is, dan mogen wij de levertijd jammer genoeg ook niet garanderen. Neem aanraking met het op teneinde te informeren of er voorraad onderweg is. U dan ook kunt hier geen samples kopen (reeks 3 stuks)

Die stijlvolle roze Gymstick drinkfles is gemaakt betreffende polycarbonaat, wat het water meer koel houdt. De drinkfles kan zijn ergonomisch geschapen voor maximale grip.

Als geef jouw jouw relaties bidons betreffende opdruk? Een relatiegeschenk melden kan vanzelfsprekend altijd. Zet je klanten, medewerkers en andere zakelijke relaties eventjes in het zonnetje via ze te bedanken voor een samenwerking. Ook gedurende evenementen bijvoorbeeld een sportevenement ofwel een beurs kan zijn een bidon betreffende opdruk ons uiterst bestemd relatiegeschenk.

Dit bestaan onkosten vanwege het zetwerk, het maken aangaande de drukplaten en het instellen van de drukmachines. Een instelkosten variëren ieder besteld artikel, ieder drukkleur/tekst en ieder positie, tenzij anders vermeld.

Zij begrijpen hetgeen een mogelijkheden voor de opdruk bestaan, hoe een logo zo goed geoorloofd tot bestaan recht komt en welke kleuren uit jouw logo het mooist te samenvoegen zijn met dit middel.

Drink voortaan drinkwater uit deze originele en duurzame waterfles! Met de Dopper fles draag je voor met een duurzaam milieu via dit beperken betreffende plastic afval! 

Zo is dit idee voortkomen om zelf waterflesjes te labelen welke we vervolgens voor het eigen merk konden benutten en een overgebleven capaciteit konden wij vervolgens gebruiken teneinde flesjes te labelen voor verschillende bedrijven.

Waterflesjes drukken betreffende uw persoonlijk logo. Opdruk en tekst op het etiket kan zijn totaal naar de eigen smaak in te vullen.  Dit label is st..

Omdat je juist betreffende het hele gezin wilt genieten over jouw vers geproduceerde smoothies uit een Domo My Blender kan zijn daar die genoeg Domo drinkfles / blenderkan betreffende 300 ml. Zo mag iedereen zijn drankje meenemen voor onderweg!

Bijkomend goedkoop is het u more info maar éénmalig instelkosten betaald wegens meerdere kleurcombinaties. Na bestelling ontvangt u een voor niets drukproef. Op deze drukproef kunt u dan ook precies merken op welke manier en waar wij uw logo posten op een doppers. Pas als u zeker tevreden raakt, starten wij met dit drukproces. Zorg verder voor verdere naamsbekendheid en eis deze geliefde Dopper drinkfles voor dé specialist.

Wilt u de relatiegeschenken ofwel promotieartikelen betreffende spoed ontvangen? Neem dan contact op betreffende één over onze verkoopspecialisten.

Gebruiksdoel: vanwege in de stad / van en tot dit werk, MTB, racefiets / cyclocross, trekking/zwerven; Type / toepassen: bidon vanwege volwassenen; Volume: 750 ml; Materiaal: kunststof; Sluiting: druksluiting; Aanvullende gegevens: vervaardigd in Europa, blij zachte bidonsluiting, omvangrijk schroefgat voor een prima vulling, materiaal: polyethyleen, B

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *